29 Ιουν 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΟΡΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2017

   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους  όσους παρευρέθηκαν, συμμετείχαν και βοήθησαν στην οργάνωση της γιορτής αποφοίτησης των μαθητών της  Γ΄ Λυκείου του σχολείου μας, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017.                                
   Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον γονέα Παναγιώτη Νικολόπουλο, που επιμελήθηκε καλλιτεχνικά το λεύκωμα για άλλη μια χρονιά,  τον καθηγητή Δημήτρη Γιάτα, που συγκέντρωσε το υλικό για να ολοκληρωθεί το αναμνηστικό λεύκωμα των μαθητών, τον γονέα Γιώργο Θεοχάρη που φωτογράφησε τα παιδιά, τον Δ/ντη του Λυκείου κ. Γεώργιο Γκαρά για την ευρύτερη υποστήριξη του και τέλος την Πρόεδρο  και την Γραμματέα  του απελθέντος προεδρείου του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.κ. Εικοσιπεντάρχου Κων/να και Αναγνωστάκη Κατερίνα για την ανεκτίμητη βοήθεια τους σε όλους τους τομείς.
    Επίσης  θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους  τους μαθητές ,που  βοήθησαν με διάφορους τρόπους ώστε να έχουμε ως αποτέλεσμα , μια επιτυχημένη σχολική γιορτή , μια ωραία  αποχαιρετιστήρια βραδιά .


Για το Δ.Σ.,

  Η Πρόεδρος                                                Η Γραμματέας


Νίκη Κατσικώστα                             Γαρυφαλιά Πηγουνάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Ημερομηνία αρχαιρεσιών : Ημέρα επίδοσης βαθμών 1ου τετραμήνου 2018-2019 8 η  Φεβρουαρίου 2019 - 11:30 - 15:30 μ.μ Δύναμη Σχολείου:  2...