19 Ιαν 2017

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Μετά την Εκλογo-απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας που έγινε στις 18-01-2017, αποφασίστηκε η διεξαγωγή εκλογών που θα γίνουν την ημέρα παράδοσης της βαθμολογίας του 1ου τετραμήνου.
Σας καλούμε να στηρίξετε τη συνέχιση της ύπαρξης του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, δηλώνοντας υποψηφιότητα στα διοικητικά όργανα.
Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και επιστρέψτε την μέσω των μαθητών στο σχολείο, μέχρι τις 31-01-2017.
Εναλλακτικά, για τη δήλωση υποφηφιότητας μπορείτε να στείλετε την παρακάτω δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gennadeio@gmail.com

Με τιμή,
Η εφορευτική επιτροπή:
·        Γιαννακοπούλου Λήδα, τηλ. 6974660282
·        Αναγνωστάκη Κατερίνα, τηλ. 6983344050
·        Κόντε Καλλιόπη, τηλ. 6974516994




2 σχόλια:

Γ. Χρηστου είπε...

Για να μπορεσει καποιος γονεας να σκεφτει σοβαρα το θεμα εμπλοκης του σε ενα Συλλογο Γονεων θα πρεπει μαζι με τη προσκληση που αποστειλατε να του στειλετε και ενα απολογιστικό, τι καταφερε ο Συλλογος ; ποιο το νοημα υπαρξης του και με ποια αποτελεσματα ; σε τι βοηθησε το σχολειο και τα παιδια επι της ουσιας ; φετος, περσι, προπερσι κοκ. Γιατι εμφανιζεται για 1η φορα ο Συλλογος 2 μηνες πριν τελειωσουν τα παιδια το Σχολειο φετος και οχι απο τις πρωτες μερες του Σεπτεμβρη ; Τι θα ωφελησει μια συμμετοχη τωρα ; Ποια ειναι τα προβληματα του σχολειου και των μαθητων και σε τι βαθμο μπορουν οι Γονεις να παρεμβουν ; κλπ. κλπ.

Δ.Σ. Γονέων 1ου Πειρ. Λυκείου Αθηνών είπε...

πολλά τα προβλήματα και διάφορες δράσεις έχουν γίνει από το σύλλογό μας τα 2 χρόνια που προηγήθηκαν. Καλό θα ήταν να παρευρίσκεται κάποιος στις συνελεύσεις, ώστε να παίρνει τις σχετικές πληροφορίες από πρώτο χέρι. Αυτή την ώρα πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του και πάντως να αποφασίσει να συμμετέχει ενεργά στο σύλλογο γονέων του σχολείου μας, στηρίζοντας την ύπαρξή του.