19 Νοε 2013

ΠΡΟΣ: Όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 1ου Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου της Αθήνας (Γεννάδειου)Αγαπητοί Γονείς,
σε συζήτηση με το Προεδρείο του εκλεγμένου 15-μελούς του σχολείου, μας κοινοποιήθηκε ότι τα παιδιά θέλουν να οργανώσουν χοροεσπερίδα στο χώρο του λυκείου που παραχωρήθηκε από τη Διεύθυνση για τα τέλη Νοέμβρη από τις 19:00 έως τις 23:00, υπό την αιγίδα του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Μετά τις διευκρινίσεις που προέκυψαν από την συζήτηση για τον τρόπο οργάνωσης της εκδήλωσης, είμαστε σύμφωνοι με την υλοποίησή της. Ο σκοπός της χοροεσπερίδας είναι να μαζευτούν χρήματα για την υποστήριξη των εκδρομών που θα πραγματοποιηθούν από τις Α, Β, και Γ τάξεις. Μάλιστα συμφωνήσαμε σαν Σύλλογος να υποστηρίξουμε τα παιδιά με ένα μπαζάρ που θα γίνει ταυτόχρονα με την χοροεσπερίδα. 

Οφείλουμε όμως να δηλώσουμε την αδυναμία μας - παρά την πρόθεσή μας να το πράξουμε - να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση υπό την αιγίδα και ΜΟΝΟ των μελών του Δ.Σ. του συλλ. Γον. και Kηδεμόνων. Πρέπει μάλιστα να επισημάνουμε ότι ο Σύλλογος δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή την οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά, που μπορεί να προκύψουν στη χοροεσπερίδα. Ο κάθε γονιός είναι υπεύθυνος για το παιδί του και όχι τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλ. Γον. και Kηδεμόνων.

Σε ο,τι αφορά στο μπαζάρ, Θα θέλαμε τις δωρεές σας από παλιά βιβλία, χριστουγεννιάτικα στολίδια, σπιτικά γλυκά, ή ό,τι άλλο μπορείτε να προσφέρετε. Καλούμε όλους τους γονείς να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ τη δυνατότητα συμμετοχής τους, για την προσφορά τους στο τραπέζι του Μπαζάρ και για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της εκδήλωσης, μέσω της φόρμας που βρίσκεται στο τέλος του παρόντος, το οποίο θα πρέπει να επιστραφεί το ταχύτερο δυνατό για να μπορέσουμε να συντονιστούμε καλύτερα και ασφαλέστερα. Το προεδρείο του 15 μελούς των μαθητών θα συγκεντρώσει τις απαντήσεις σας στο απόκομμα που ακολουθεί.

Με εκτίμηση,
Η   Πρόεδρος του Δ.Σ.                                          Η Γραμματέας του Δ.Σ
Γκορίτσα Άννα                                                           Καλαφατά Χρύσα


Όνομα Γονέα

Τηλέφωνο/email

Όνομα μαθητή/μαθήτριας

Τμήμα

Προσφορα

Δεν υπάρχουν σχόλια: