26 Νοε 2013

Μπαζάρ-Παρασκευή 29 Νοεμβρίου από τις 19:00 έως τις 23:00.




 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και  οι Μαθητές του 1ου Πρότυπου Πειραματικού  Γενικού Λυκείου Αθηνών (Γεννάδειο)

Σας προσκαλούν στο Μπαζάρ που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του λυκείου, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου  από τις 19:00 έως τις 23:00. Ο σκοπός του Μπαζάρ είναι να μαζευτούν χρήματα για την υποστήριξη των εκδρομών που θα πραγματοποιηθούν από τις Α, Β, και Γ τάξεις .

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και μια λαχειοφόρος  αγορά (1€ ο  λαχνός)  όπου θα κληρωθεί ένα Tablet (προσφορά του Συλλόγου) και ένα γεύμα 2 ατόμων στο ΤΕΡΙΝΑ All Day Café Bar Restaurant 35 Καπνικαρέας Πλάκα (προσφορά από το ΤΕΡΙΝΑ). 

Θα θέλαμε τις δωρεές σας από παλιά βιβλία, χριστουγεννιάτικα στολίδια, σπιτικά γλυκά, ή ό,τι άλλο μπορείτε να προσφέρετε προς το τραπέζι του Μπαζάρ η προς την λαχειοφόρο.

Μπορείτε να φέρετε τις προσφορές σας την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου μετά την λήξη των μαθημάτων στις 14:15 η να τα στείλετε με το παιδί σας στο σχολείο (εκείνη την ημέρα).

Περιμένουμε να σας δούμε όλους την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.


Με εκτίμηση,
Η   Πρόεδρος του Δ.Σ.                                          Η Γραμματέας του Δ.Σ
Γκορίτσα Άννα                                                           Καλαφατά Χρύσα


 Ο Σύλλογος δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή την οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά, που μπορεί να προκύψουν στη χοροεσπερίδα. Ο κάθε γονιός είναι υπεύθυνος για το παιδί του και όχι τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλ. Γον. και Kηδεμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: