27 Ιαν 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣΑγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Αθηνών έχει προκηρύξει εκλογές που θα διεξαχθούν στο σχολείο, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα που θα παραδοθεί και η βαθμολογία του 1ου τετραμήνου από τους καθηγητές.

Για να συνεχίσει να υφίσταται ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, πρέπει να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υποψηφιότητες για τη διεξαγωγή των εκλογών. Μέχρι στιγμής οι γονείς που έχουν δηλώσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συλλόγου είναι πολύ λίγοι και δεν συμπληρώνεται ο αναγκαίος και απαραίτητος αριθμός υποψηφίων για τα θεσμικά διοικητικά όργανα. Πρέπει  λοιπόν  να κινητοποιηθούμε άμεσα. Περιμένουμε ιδιαίτερα από τους γονείς των παιδιών της Α΄λυκείου να προσέλθουν δηλώνοντας υποψηφιότητα για τη στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου
Σας καλούμε να στηρίξετε τη συνέχιση της ύπαρξης του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, δηλώνοντας υποψηφιότητα στα διοικητικά όργανα. Διαφορετικά  υπάρχει ορατός κίνδυνος να στερείται συλλόγου γονέων και κηδεμόνων η σχολική κοινότητα του 1ου  Πειραματικού Λυκείου Αθήνας  μέσα στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος, αλλά και για τα επόμενα έτη. Στην σχολική καθημερινότητα η διακριτική και υποστηρικτική παρουσία ενός ενεργού  και δραστήριου συλλόγου γονέων και κηδεμόνων εκτός από θεσμική δημοκρατική αντιπροσώπευση είναι και μια συλλογική  δραστηριοποίηση εξαιρετικά επωφελής  για την ουσιαστικότερη επικοινωνία και την δημιουργική συνεργασία μαθητών - καθηγητών - γονέων. 
Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε
·        στο σχολείο (γραφείο διευθυντή) ή
·        στέλνοντας την δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gennadeio@gmail.com

Παράταση δηλώσεων υποψηφιότητας μέχρι Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Με τιμή,
Η εφορευτική επιτροπή:
Γιαννακοπούλου Λήδα, τηλ. 6974660282
Αναγνωστάκη Κατερίνα, τηλ. 6983344050
Κόντε Καλλιόπη, τηλ. 6974516994

Δεν υπάρχουν σχόλια: